Hadbjerg Skole

 

   

        

        

            

 

       

              

                         

  

         

      

   

              

          

   

      

        

         

            

   

      

       

        

     

  

       

         

     

     

      

     

       

     

      

           

     

 

 

 

 

 


 

Opmuntret af vores succes de sidste år kastede vi os atter ud i en omgang markedsfest på Hadbjerg skole.

For blandt andet at udnytte det gode vejr, rykkede vi tidspunktet, således at vi blændende op for skolefesten torsdag den 14.auguat 2003.

Markedsfesten var som sidste år,  fyldt med en masse aktivitetsboder hvor klasserne underholdt og udfordrede alle gæster.

Herudover har valgte vi at få mange madboder med mad fra europæiske lande,  så der skulle være mulighed for at alle gik mætte fra markedspladsen.

Temaet i år var ”Europa” hvilket helt givet satte sit præg på skolefesten. Alle klasser arbejdede i temadagene op til markedsfesten torsdag, med et selvvalgt Europæisk land, samt forberedte deres aktivitet til festen.

På vores europæiske markedsscene underholdt klasserne i løbet af festen med europæisk melodi grand prix.  Eleverne optrådte, sang og mimede til et musiknummer fra lige deres land.

Musikalsk fik vi i år  fat i et discoteque for de små samt et ungdomsband som underholdt på tværs af alle aldre.  

En herlig markedsfest blev det til, selvom vejrguderne var lidt drilsomme.



Rikke fra 4a skriver om markedsfesten:

Her på vores skole har vi haft en skolefest med en masse boder og et melodi grand prix. Vi var en masse lande fra Danmark til Spanien. Sverige vandt melodi grand prixet - de vandt en sølvpingvin. Vi var Danmark derfor havde vi en smørebrødsbod.

Vores sang hed "Boom-Boom". Hver klasse skulle vælge et europæisk land. Vi valgte Danmark. Vi havde også en Karookebod  hvor nogle forældre skulle op og synge. Mette L, Mette C og jeg skulle op og synge "Vimmersvej". Det var rigtigt pinligt synes jeg.
Vores smørebrødsbod solgte godt, så 320 stykker smørebrød var ikke nok. Nogle forældre måtte smøre flere til selve festen. Kristinas mor og far og Steffens mor og min mor hjalp med at smøre.
Festen sluttede klokken 21.00 for 0-5.klasse - for de andre sluttede festen 22.00.
Mange af boderne var udenfor. Jeg havde en god aften.


 


Tryk på de små fotos for at se forstørrelser 600x800.