Månedsbrevet

    MB januar 2005

Forsiden
 

     
 
















 

Månedssange

Sneflokke kommer vrimlende

Lillegut fra Lillerød

Drillesangen

Det er hvidt herude

Rapanden Rasmus

Puff






Månedsbreve
fra det sidste år:

Mb*august 2004
Mb*september 2004
Mb*oktober 2004
Mb*november 2004
Mb*december 2004








 

Manglende skolefrugt

Agrova skolefrugt har meddelt, at de pr. 1. januar er ophørt med at levere frugt, da det ikke kan hænge sammen økonomisk. 
Elever, som har indbetalt penge vil i løbet af januar få pengene tilbagebetalt.

 

 

 

Skitur til Sverige

Ski-møde for deltagerne i valgfags-skituren. Vi mødes onsdag den 12. januar kl. 19.00 – 21.00 på Mediateket. Medbring restbeløbet (kr. 1000/750). Der er mødepligt.

 

7. årgang

Som et led i SSP arbejdet i Hadsten Kommune skal 7. klasse lave et spil, som vi kalder ” Kender du typen?” Dette foregår i skoletiden, og det er Gademedarbejder Carsten Uhrenholdt, der står for arrangementet. Om aftenen bliver forældre og elever indbudt til en samtale mellem generationer (SMG), for at fremme forståelsen for de to generationers synspunkter.

Manglende bøger

Der er desværre svind i de små læse-let-bøger til indskolingen. Vi vil derfor bede elever og forældre om at kigge grundigt efter derhjemme, om der har skjult sig en.

Svømning

Hver torsdag i uge 1-11 vil 4. og 5. årgang og 3c tage til svømning i Hinnerup. Transporten vil foregå med skolebussen. Der vil altid være 4 lærere og en livredder til stede.

Morgensang

Fra 1. januar indledes et forsøg med morgensamlingerne. I foråret vil morgensang derfor foregå i faserne. Dog vil der fortsat være en stor fælles morgensang for alle elever én gang om måneden.

Hvis der kommer meget sne

Hvis der kommer så meget sne, at skolebusserne ikke kan komme frem aflyses almindelig undervisning. Dette vil blive annonceret i Østjyllands radio. Elever som møder frem vil blive passet af de lærere, der kan komme frem. Elever der er tilmeldt SFO vil selvfølgelig også blive passet her.

   

med venlig hilsen

Niels Fensby
Skoleinspektør          

Morten Gleerup
Viceinspektør