Hadbjerg Skole

Forsiden

Skolefodbold
2001

Skolefodbold er en 40 årig gammel landsdækkende turnering sponseret af ekstrabladet. I år stiller 1450 skolehold op i turneringen.
Hadbjerg skole har været med de sidste 3 år med svingende resultater, men altid med kampånden i orden :)

I år stillede vi med et drengehold samt et pigehold bestående af elever fra 7-9.klasse.

Vores første kamp skulle være mod Langå skole tirsdag den 4.september. Vi stilede fulde af håb mod Langå denne dag - positive og kampberedte.

Første kamp var drengene.
Vi ankom lidt sent og nåede desværre ikke at opvarme - hvilket gav holdet fra Langå en 2-3 måls forspring.  Det var lidt svært for holdet at komme sig over denne start...hvilket betød 3 hurtige extra mål til Langå.  Nå...så kom vi så igang - men var meget uheldige hvorved Langå ufattelig heldigt fik 3 extra mål ind i kassen.   Kampmoralen fejlede dog intet- så der blev kløet på med ildhu. Stllingen var jo kun 9-0 til Langå ...så der var håb endnu.
Vi satte derefter vores hårdeste angrebskæde i aktion ...hvilket betød lidt småhuller i forsvaret - igen en 2-3 heldige mål til Langå.
Så skruede vi bissen på - nu skulle det være. Nærkampene blev hårdere og vi kom bedst ud af dem ....engang imellem. 15 min før slut kom Tim 3 meter fra deres straffefelt - og vi øjnede chancen for et mål som kunne vende kampen.  De må ha været mindst dobbelt så mange på banen som vi - for Tim stod alene med en 4-5 temmeig brede 10.klasses elever.  Det var jo temmelig hårde ods - så vi lod dem lave et par angreb mere med dertil hørende mål.  For ikke at knække deres selvtillid i de sidste minutter lod vi dem score et par mål eller 3.
Kampens resultat blev 16-0 - men til de sidste minutter var der absolut spænding på kampen og resultatet *ss*

Efter denne hårde mandefight, skulle pigerne på banen.
Belært af drengenes enkelte fejltrin, kørte de klatten i samtlige 60 minutter og vandt kampen 8-1. Det enkelte mål Langå fik var egentlig bare et slags selvmål.
Topscorer var Nanna fra 8.klasse med 7 mål.

Pigerne går herefter videre til 2.runde og du kan følge deres kampe her samt på ekstrabladets skolefodboldssite som du finder link til herunder.

Desværre blev pigerne slået 2-1 i denne kamp, hvorved begge Hadbjerg hold er ude af turneringen ....men det var sjovt at være med :)

Følg med pige holdet i turneringen:  tryk her