Månedsbrevet

    MB august-september 2005

Forsiden
 

     
 














Månedsbreve
fra det sidste år:


Mb*august 2004
Mb*september 2004
Mb*oktober 2004
Mb*november 2004
Mb*december 2004
 Mb*januar 2005
Mb*februar 2005
Mb*marts 2005
Mb*april 2005
Mb*maj 2005
Mb*juni 2005







Månedens sange:

Midsommervisen
Glad og sur
Er du sur og trist

 










Velkommen til et nyt skoleår

Skolen summer nu igen af liv, som en skole skal gøre, og vi har fået en rigtig god start på skoleåret.

Det gamle musiklokale i udskolingen er blevet til et lyst og lækkert klasselokale, og ved juletid vil der i skolegården være opført et spændende musiklokale med mulighed for at åbne dørene ud i skolegården til friluftskoncerter.

Mediateket har fået en tiltrængt ansigtsløftning. Der er nyt gulv og loftsbjælkerne er malet.

Fysik – og Natur/tekniklokalet forventes at blive færdigt til efterårsferien.

 

 

 

 

Åbent – hus” ordningen

Forældre er velkomne på skolen på alle skoledage. Lærerne kan ofte bruge en ekstra hånd i undervis-ningen, og I forældre kan få et bedre indblik i jeres barns skoledag. Af hensyn til undervisningen anmelder man sin ankomst inden fremmødet. Det sikrer, at alle får det bedste udbytte af besøget.

 

Nye ringetider

I år har vi været nødt til at lade nogle klasser møde i 8. lektion. For at de kan komme hjem med bussen, har vi måttet ændre ringetiderne på skolen, således at de fleste elever vil få 10 minutter før fri. Det vil give en del elever lidt længere busventetid. En del klasser har allerede lavet fleksible ordninger for at mindske ventetiden. Se de nye tider på bagsiden.

 

Streetbasket

Traditionen tro afholdes der den 10. september streetbasket-turnering her på skolen. Alle kommunens 8. klasser vil mødes for at dyste mod hinanden. Der vil uden tvivl blive masser af god underholdning og spænding – også for de andre elever, som kan følge slagets gang i frikvartererne.

 

Orienteringsløb for 7a

Torsdag den 15. september vil 7a tage til fælleskommunalt orienteringsløb i Voldum, hvor de vil dyste mod kommunens øvrige 7. klasser.

med venlig hilsen

Niels Fensby
Skoleinspektør          

Morten Gleerup
Viceinspektør