Månedsbrevet

    MB oktober 2005

Forsiden
 

     
 


Månedsbreve
fra det sidste år:



 Mb*januar 2005
Mb*februar 2005
Mb*marts 2005
Mb*april 2005
Mb*maj 2005
Mb*juni 2005
Mb*august-september 2005

 




































Skolernes Motionsdag

Fredag inden efterårsferien afvikles traditionen tro skolernes motionsdag. Dansk Skoleidræt er initiativtager til denne landsdækkende begivenhed. I åØå2004 toppede Skolernes Motg I år vil der bl.a. være svømning, cykling, stafetter, Hadbjergman og Street Workout at vælge imellem. Den kommunale skoletandpleje kommer og serverer vand og æbler på den festlige dag.

 

 

Teatertur I Sløjfen.

Folkeskolerne i Hadsten har i år arrangeret fælles teaterforestillinger i Sløjfen. Målet er at alle elever i kommunen skal have en teateroplevelse om året. Den 6. oktober skal 5., 7. og 8. klasserne se forestillingen ”brevet”.

 

Glemt tøj

I dagene op til efterårsferien vil alt glemt tøj  blive lagt frem på gangen ved sløjdlokalet. Der er allerede meget tøj, som vi håber kan finde tilbage til de rette ejermænd.

 

Uge 44

Uge 44 er flexuge på skolen. Det vil sige, at det normale skoleskema brydes op i denne uge og at undervisningen planlægges i de enkelte faser. Indskolingen skal arbejde med temaet ”æblet”, Mellemtrinet har praktisk/musisk uge og i udskolingen har 7. klasse avisprojekt, 8. klasserne er på Den Jyske Håndværkerskole og 9. klasse er på præsentationskursus på forskellige ungdomsuddannelser. Eleverne vil få nærmere besked af deres lærere. s F

ensby              Morten  T. Ande

Med venlig hilsen

Niels Fensby      
Skoleinspektør          

Morten Gleerup
Viceinspektør